Nieuwsbrief februari 2023

Verzoeken

We krijgen regelmatig bericht van organisaties dat men iets wil organiseren in de bossen en ons dan vragen om toestemming, bijvoorbeeld een atletiekwedstrijd of een sledehondenwedstrijd.Wij waarderen het dat we als vereniging op de hoogte worden gesteld van deze evenementen. Ook hebben we géén bezwaar tegen het gebruik van publieke paden, zolang er met respect voor natuur en betrokken boseigenaren wordt omgegaan. Wij als vereniging zijn echter niet bevoegd om namens de eigenaren toezeggingen te doen inzake gebruik van de bossen.

Jaarvergadering 2023

We zullen dit jaar de jaarvergadering op een ander tijdstip houden dan dat u van ons gewend bent. Deze zal gehouden worden op

donderdag 23 maart a.s., aanvang 19:30 uur, Kerkeböske te Helden.

Een van de onderwerpen op de vergadering zal zijn een voorstel voor het invoeren van een jaarlijkse  contributie. U zult nog tijdig een uitnodiging voor deze vergadering ontvangen.

Bosbrandpreventie

De Veiligheidsregio is in samenwerking met de gemeente bezig om een Brandpreventieplan voor de Heldense Bossen op te stellen. Het is te verwachten dat in de toekomst maatregelen genomen zullen worden om in geval van een bosbrand adequaat te kunnen handelen. Als vereniging zijn we bij dit proces betrokken.

Klik hier om naar de presentatie project brandpreventie te gaan.



 

 

Top